Bed & Breakfast Aubergine heeft twee luxe suites: De Loft en de Maassuite (4 personen). Deze zijn gevestigd boven Restaurant Aubergine in Steyl aan de Maas. Gelegen in hartje Limburg, een omgeving met veel aaneengeschakelde grenzeloze natuurgebieden met volop rust en ruimte om te fietsen en te wandelen.

Trek je even helemaal terug uit het hectische dagelijks leven en geniet van luxe en weldaad bij Aubergine. Een heerlijk diner in st(e)ijl met als afsluiting een overnachting in een van onze luxe suites.

Perfect voor huwelijksaanzoeken, een jubileum of gewoon omdat je partner het verdient! Dompel je onder in de luxe en kom terug als een herboren mens.

Venlo en Roermond zijn dicht in de buurt voor gasten die een dagje willen shoppen. Aan het einde van de middag kunt u hier in alle rust heerlijk ontspannen.

Beide suites zijn voorzien van: LED TV met DVD-speler, een Nespresso koffieapparaat, WIFI/internet aansluiting en een fijn buitenterras geheel in het groen met zicht op de botanische tuin en op de Maas.

Extra service: Badjassen à €7,50           


Overnachting voor 2 personen met ontbijt incl. toeristenbelasting € 139,00

           

 

Overnachting voor 4 personen met ontbijt incl. toeristenbelasting € 278,00

Voor een definitieve bevestiging van uw reservering vragen wij altijd een aanbetaling van 50%.

Onze suite is rookvrij, huisdieren zijn niet toegestaan.

Verder hebben wij diverse arrangementen waarbij logies kunnen worden gecombineerd met een diner in ons restaurant.